Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Het populaire merk sporthorloges Garmin heeft een compleet nieuwe serie op de markt gebracht genaamd de Garmin Fenix 5 / 5S / 5X plus. Tot de serie behoren verder nog de 5S en de 5X Plus. De nieuwe serie beschikt over tal van nieuwe mogelijkheden en features. Zo kun je op de Fenix 5 muziek luisteren middels een bluetooth koptelefoon of oortjes, contactloos betalen of op pad gaan dankzij de complete kaarten en accurate GPS binnen jouw omgeving. Ook op het gebied van uiterlijk zijn er de nodige aanpassingen. Zo beschikt de serie over andere afmetingen ten opzichte van haar voorgangers:

Iedere uitvoering is beschikbaar in zowel normale als Sapphire uitvoering.

Veel nieuwe features

De meest exclusieve uitvoering, de Fenix 5X plus, beschikt in tegenstelling tot de andere uitvoeringen nog over een extra feature. Zo beschikt de horloge over een pulse-oximeter. Deze meet de hoeveelheid zuurstof in het bloed. Deze feature is met name geschikt voor sporters die graag de hoogte in gaan. Andere nieuwe features zijn onder andere:

De Garmin Fenix 5/5S/5X Plus als cadeau!

Wil jij indruk maken met een exclusief cadeau? Dan zijn de horloges van de Garmin Fenix 5 serie een perfect alternatief. De veelzijdige accessoire biedt iedere sporter tal van mogelijkheden die andere aanbieders van (sport)horloges niet hebben. Een keer iets extra's voor iemand doen? Met de prijzige Garmin Fenix 5 serie ben je verzekerd van een cadeau waar iemand meerdere jaren profijt van heeft. Wie ga jij verrassen?

Terug naar overzicht